SPATIE ARCHITECTUUR & INTERIEUR is een veelzijdig (interieur-) architectenbureau, opgericht in 2022 door architecten Eveline Vinkenborg en Sara Caris. Met hun jarenlange ervaring in het ontwerpen van woningen, winkel-, horeca- en kantoorpanden in binnen- en buitenland, startten ze samen een bureau dat op geheel eigen wijze ontwerpopdrachten aanpakt.

Creativiteit en inventiviteit zetten wij in om alle mogelijkheden die er zijn te benutten. Het gebruik staat daarbij centraal. Vaak is een kleine, soms onverwachte, ingreep voldoende om een bestaande ruimte een geheel nieuwe gebruiksmogelijkheid te geven.

Spatie Architectuur & Interieur ontwerpt vanuit oprechte interesse in de wensen van de opdrachtgever. Door goed te luisteren, 3d visualisatietechnieken in te zetten en samen op te trekken in het hele ontwerp en bouwproces, komen opdrachtgever en Spatie A&I samen tot een sterk ontwerp van een mooie, functionele woning, winkel, kantoor, restaurant of een andere plek waar de gebruikers zich prettig voelen.

Spatie Architectuur & Interieur werkt samen met de beste bouwkundig ingenieurs, constructeurs, andere (interieur)architecten, stylisten en technisch tekenaars uit haar uitgebreide netwerk.

Spatie Architectuur & Interieur is lid van de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus)

Spatie Architectuur & Interieur - Eveline Vinkenborg en Sara Caris

SPATIE ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.