Koffie of thee

Al onze projecten beginnen met een goede kop koffie of thee. Voor veel ondernemers en particulieren is verbouwen geen dagelijkse kost. Daarom neemt Spatie Architectuur & Interieur de tijd om goed te onderzoeken wat u belangrijk vindt. 

Fases

Spatie Architectuur & Interieur doorloopt graag het hele bouwproces met u, van idee tot oplevering. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor een of meer fases met ons aan de slag te gaan.

Creatief consult

Voor particulieren bieden we als laagdrempelige instap een Creatief Consult aan. Wanneer u vragen hebt op het gebied van bouwkunde, ontwerp, inrichting of vergunningen kunt u een afspraak maken voor een gesprek van ongeveer 2 uur. Tijdens dat gesprek kunnen schetsen worden gemaakt die na afloop voor u zijn.
Voor dit consult berekenen wij een vast tarief van € 200 euro ex. BTW.

Maak een afspraak

Schetsontwerp

De volgende stap is inspiratie opdoen. Wij verzamelen verrassende voorbeelden van andere gelijksoortige projecten, maar ook daarbuiten, en geven zo richting aan het te maken ontwerp. In deze fase organiseren we ook geregeld een inspiratietour. Door de goede en mindere voorbeelden zelf te ervaren, leren we samen veel over wat voor uw pand kan werken en wat juist niet.

Zodra er een beeld is van de wensen van de opdrachtgever, maakt Spatie A&I een schetsontwerp. Dit is de basis voor de ontwikkeling van het uiteindelijke ontwerp.

Is het concept of zijn de wensen helder dan begint de ontwikkeling van het uiteindelijke ontwerp, waarin we alle ideeën nauwkeurig uitwerken.

Omgevingsvergunning

Wanneer er een omgevingsvergunning nodig is kunnen wij dat voor u verzorgen. Spatie Architectuur & Interieur weet op grond van jarenlange ervaring als geen ander aan welke vereisten een vergunningsaanvraag moet voldoen. Voor gespecialiseerde berekeningen en tekeningen zetten wij specialisten uit ons netwerk in.

Bouw

Wij maken de tekeningen en omschrijvingen waarmee de aannemer aan de slag kan. Indien daar behoefte aan is kunnen we ondersteunen bij de selectie van de beste aannemer.

Voor particuliere woningen kunnen we het bouwproces zelf begeleiden, maar voor commerciële projecten werken we samen met gerenommeerde projectmanagementbureaus. Overigens werken we ook op andere momenten in het proces geregeld samen met onze partners, waaronder constructeurs, bouwkundig ingenieurs, en stylisten.

Retail

Speciaal voor de retail hebben we een concept ontwikkeld waarbinnen we BIM (Building Information Modeling) inzetten om op een efficiënte wijze data vanuit uw organisatie te verwerken ten behoeve van het ontwerpproces. Vanuit de ontwerptekeningen van uw winkel genereren we gegevens die u kunnen ondersteunen in uw beslisproces. Hierdoor bespaart u tijd en kunnen fouten worden vermeden. Graag geven we u een persoonlijke demonstratie wat onze werkwijze voor uw organisatie kan betekenen.

Maak een afspraak

SPATIE ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.